Neem eens een kijkje in ons projectboek voor uw eigen referentie!

Standaard screen Print E-mail
Het zonlicht effectief gefilterd. Een vlakhangende zonwering die oorspronkelijk is ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen, maar nu ook de particuliere markt veroverd heeft. Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zich naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering.
Screens zijn verkrijgbaar in verschillende bakgroottes (afhankelijk van de hoogte) in afgeschuinde en halfronde vorm. Het materiaal is in diverse uitvoeringen zoals roomwit en bruin. Het doek wordt geweven uit draad van glasvezel waardoor het zonlicht voor 80% wordt gefilterd. Gekozen kan worden uit een scala van kleuren. Screens zijn leverbaar in alle denkbare handmatige bedieningen voor binnen en buiten. Voor extra comfort kan worden gekozen voor elektrische bediening.

CONSTRUCTIE

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met aluminium onderlat op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

UITVOERING

Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Tegen geringe meerprijs worden ze geleverd in wit (RAL 9010), room-wit (RAL 9001), bruin (RAL 8019), antracietgrijs (RAL 7016)*, staal-blauw (RAL 5011)* of tannengroen (RAL 6009)*. Ook behoort het moffelen in elke gewenste RAL-kleur tot de mogelijkheden.

* Alleen in type 85 is afgeschuind

BEDIENING

Screens zijn te bedienen met nagenoeg alle bedieningsvormen. Voor buitenbediening wordt vaak voor het onverslijtbare oogwindwerk gekozen. Voor binnenbediening bijvoorbeeld voor band-, kord- of slingerstangbediening. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. Somfy (afstands)bedieningen en elektromotoren zijn toepasbaar voor vele typen buitenzonwering zoals: knikarm- en uitvalschermen, screens, markiezen en serre overkappingen. Ook voor opbouw- en inbouwrolluiken levert Somfy de juiste motor. Elk met zijn specifieke kenmerken. Verder wordt elektrische bediening van binnenzonwering, zoals horizontale jaloeziëen, rolgordijnen, plissés en (vouw)gordijnen, als grote meerwaarde ervaren. Klik hier voor meer informatie over Somfy (afstands)bedieningen en elektromotoren.

VORMGEVING

Screens zijn verkrijgbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85 en 95 mm. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. Ook aan exclusiviteit is gedacht. wat te denken van de verfijnde halfronde uitvoering? Deze uitvoering is verkrijgbaar in 85 mm.

WINDVAST

Dit systeem heeft enkele belangrijke voordelen:

1.De onderlijst kan niet meer opwaaien.
2.Het doek hangt mooi effen en glad.
3.Het ratelen van de onderlijst behoort tot het verleden.
4.Het doek slijt minder snel waardoor.
het product een langere levensduur heeft.
5.Het screen is op elke hoogte windvast.

MAATWERK

Elke screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor u gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.